comment 1

TIIVISTELMÄNJÄTTÖ SURUKONFERENSSIIN ON AUENNUT

Surukonferenssi järjestetään 10-11.4.2014 Tampereella. Konferenssin tavoitteena on lisätä tietoutta surusta ja surevan tukemisesta sekä tuoda esille suomalaista kuolemaan liittyvää tutkimustietoa.

Voit esitellä kuolemaan ja suruun liittyvää tutkimustasi tai kehittämistyötäsi Surukonferenssin tieteellisessä sessiossa suullisena esityksenä tai posterina.

Täytä Surukonferenssin sivuilla oleva tiivistelmälomake ohjeiden mukaisesti ja tallenna se nimelläsi. Lähetä tiivistelmä viimeistään 30.10.2013 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: surut(at)surut.fi

Tieto tiivistelmien hyväksymisestä lähetetään 30.11.2013 mennessä. Tiivistelmistä koottava abstraktikirja jaetaan konferenssin osallistujille.

Tieteelliseen sessioon valitut luennoitsijat maksavat surukonferenssiin osallistumisestaan. Ohjeet tiivistelmänjättöön ovat Surukonferenssin sivuilla: http://www.surut.fi

Vuoden 2014 Surukonferenssin järjestävät yhteistyössä Tampereen yliopiston terveystieteiden yksikkö sekä surujärjestöt; KÄPY-Lapsikuolemaperheet ry, Suomen nuoret lesket ry ja HUOMA-Henkirikoksen uhrien läheiset ry. Yhteistyökumppaneita ovat Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seura ry ja Suomen Mielenterveysseura.

Lisätietoa http://www.surut.fi

Viestiä saa vapaasti jatkaa!

*******************************************
Anna Liisa Aho Anna Liisa Aho
TtT, Dosentti PhD, Adjunct professor

p. 040 1901448 Tel. +358 401901448
p. 044 0407066 Tel. +358 440407066

Tampereen Yliopisto University of Tampere
Terveystieteiden yksikkö, School of Health Sciences,
Hoitotiede Nursing Science

1 Comment so far

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s