comment 0

TIIVISTELMÄN JÄTTÖ SURUKONFERENSSIIN 2017 ON AUENNUT

Surukonferenssi järjestetään yhdeksännen kerran Tampereella 27.-28.4.2017.

Konferenssin tavoitteena on lisätä tietoutta kuoleman jälkeisestä surusta ja surevan tukemisesta sekä tuoda esille suomalaista kuolemaan liittyvää tutkimustietoa ja erilaisia hankkeita / projekteja / hyviä toimintakäytänteitä.

Voit esitellä aihepiiriin liittyvää tutkimustasi tai kehittämistyötäsi/projektia / hyviä toimintakäytänteitä Surukonferenssin tieteellisessä sessiossa suullisena esityksenä tai posterina.

Täytä Surukonferenssin sivuilla oleva tiivistelmälomake ohjeiden mukaisesti ja tallenna se esityksesi nimellä (tai sen alulla). Lähetä tiivistelmä viimeistään 17.10.2016 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: surut(at)surut.fi

Tieto tiivistelmien hyväksymisestä lähetetään 31.10.2016 mennessä. Tiivistelmistä koottava abstraktikirja jaetaan konferenssin osallistujille.

Ohjeet tiivistelmänjättöön ovat Surukonferenssin sivuilla: http://www.surut.fi

Vuoden 2017 Surukonferenssin järjestävät yhteistyössä Tampereen yliopiston terveystieteiden yksikkö, KÄPY-Lapsikuolemaperheet ry, Suomen Mielenterveysseura, Suomen nuoret lesket ry, Surunauha ja HUOMA-Henkirikoksen uhrien läheiset ry. Yhteistyökumppaneita ovat Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seura ry ja Kirkkohallitus.

Lisätietoa http://www.surut.fi tai Anna Liisa Aho, anna.l.aho@uta.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s