Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seura Ry.

Mukaan SKTS:n hallitukseen? Vuosikokous 5.5.2014

Mainokset

Tervetuloa SKTS:n vuosikokoukseen maanantaina 5.5. klo 18.00. Kokous pidetään Helsingissä, Vanhalla yliopistolla ns. Vanhan kuppilassa kahvilan puolella (ovesta tullessa käänny vasemmalle). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

SKTS:n hallitus on perinteisesti aktiivinen ja asioihin tarttuva. Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan vaikuttamaan siihen, miten ja missä asioissa seura jatkossa toimii. Hallitus on perinteisesti kommunikoinut lähinnä suljetussa Facebook-ryhmässään sekä sähköpostitse, jolloin olemme voineet kommunikoida myös päivätöiden kiireistä huolimatta. Hallitus on kokoontunut noin kolmen kuukauden välein pääsääntöisesti Helsingissä, mutta myös muissa kaupungeissa kuten Tampereella. Myös Skype-osallistuminen kokouksiin on mahdollista, joten fyysinen välimatka ei suinkaan ole este.

Vaikka et pääsisi paikalle vuosikokoukseen, voit ilmoittaa hallitushaluistasi nykyiselle puheenjohtajalle (ilona.pajari(at)jyu.fi). Ketään ei valita hallitukseen kysymättä, joten on tärkeää ilmaista kiinnostuksestasi! Mainitse myös mihin tehtäviin olisin valmis ryhtymään.

Nähdään kokouksessa!

Ilona Pajari
puheenjohtaja, SKTS

Säännöt: https://docs.google.com/file/d/0B1pcmNY3CdoqYjBlY2E4Y2QtMWI3Mi00YzljLTk3OTgtMGUxNzQ3YTI1M2Ey/edit?hl=en

Mainokset

Mainokset