comment 0

Meillä ja muualla

Päivät ovat selkeästi pidentyneet ja kevät ei enää pelkästään kolkuttele ovella, vaan on todella täällä. Tutkijan katse siintää kuitenkin jo syksyssä ja tulevissa konferensseissa. Pyrimme tiedottamaan mahdollisimman kattavasti sekä kotimaisista että ulkomaisista alan seminaareista ja tapahtumista, jotka löytyvät tältä sivustolta yläpalkista Tulevat tapahtumat -otsikon takaa. Useampi silmäpari on kuitenkin aina parempi, minkä vuoksi toivommekin myös teiltä yhteydenottoja ja vinkkejä tapahtumista! Vinkit voi lähettää osoitteeseen anna.haverinen(a)utu.fi.

Ensi syksynä on tiedossa kaksi suurta konferenssia. Death, Dying and Disposal -konferenssi järjestetään jo kymmenettä kertaa ja tällä kertaa Alankomaissa. CfP on valitettavasti jo sulkeutunut, mutta Romaniassa pidettävään Dying and Death in 18th-21st century Europe -konferenssiin ehtii vielä! CfP sulkeutuu vasta kesäkuun 10. päivä.

Seuran puheenjohtaja Ilona Kemppainen suosittelee lämpimästi erityisesti Romanian seminaaria ja on kirjoittanut aiheesta myös blogissaan. Ilona on raportoinut ajatuksia lyhyesti myös edellisestä Death, Dying and Disposal -konferenssista.

________

Anna Haverinen
Sihteeri
Suomen kuolemantutkimuksen seura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s