comment 0

ILMOITTAUTUMINEN SURUKONFERENSSIIN AVATTU

Surukonferenssi 2014
Surun kulttuuri ja sureva yhteiskunnassa

Vuoden 2014 surukonferenssiin ilmoittautuminen on avattu sivustolla http://surut.fi/ilmoittautuminen.html. Surukonferenssi järjestetään jo kuudennen kerran ja se pidetään Tampereella 10. – 11.4.2014.

Konferenssin tavoitteena on lisätä tietoutta surusta ja surevan tukemisesta sekä tuoda esille suomalaista kuolemaan liittyvää tutkimustietoa. Konferenssin kautta halutaan myös tarjota läheisensä menettäneille ja surevia työssään kohtaaville mahdollisuus vuorovaikutukseen.

Konferenssi on suunnattu sosiaali- ja terveydenhoitoalan, opetus ? ja kasvatusalan ja seurakuntien työntekijöille, muille surevia työssään kohtaaville sekä läheisensä menettäneille. Konferenssi on tarkoitettu myös surua ja kuolemaa tutkiville tahoille ja asiantuntijoille. Tämän vuoden aiheena on surun kulttuuri ja sureva yhteiskunnassa, joten nämä asiat heijastuvat erityisesti torstain asiantuntijapaneelissa. Paneelissa keskustellaan esimerkiksi siitä, onko suru sairaus ja tulisiko surevalle myöntää sairauslomaa. Asiasta keskustelemassa ovat mm. lääketieteen-, vakuutusyhtiön- sekä Kelan edustajat.

Luennoitsijoina Surukonferenssissa ovat mm. Jaakko Hämeen-Anttila (FT) ja Ilona Pajari (VTT). Työpajoissa vetäjinä on mm. Helena Erjanti (TtT), Sari Tiusanen (psykoterapeutti) sekä Maarit Lassander (terveyspsykologian erikoispsykologi).

Tieteellisissä sessioissa esitellään kuolemaan ja suruun liittyviä tutkimuksia. Aiheina käsitellään esimerkiksi parisuhteen muutoksia lapsen kuoleman jälkeen, kokemuksia kuolleen läsnäolosta sekä henkirikosuhrin läheisen selviytymistä.

Tarkemmin ohjelmaan voit tutustua konferenssin nettisivuilla: http://www.surut.fi/ohjelma.html

Surukonferenssin hinta:

210e /2 päivää, 130e /1 päivä

Surujärjestöjen ja Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seuran jäsenet(vuoden 2013 jäsenmaksun maksaneet), päätoimiset opiskelijat ja eläkeläiset:
105e /2 päivää, 65e /1 päivä

Hinnat sisältävät ruokailut ja kahvit sekä iltatilaisuuden Tampereen Raatihuoneella.

Vuoden 2014 konferenssin järjestävät:
KÄPY ry, Suomen nuoret lesket ry, Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry, sekä Tampereen Yliopisto, Terveystieteiden yksikkö

Yhteistyökumppaneina konferenssissa toimivat:
Suomen mielenterveysseura sekä Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seura Ry

Tervetuloa Surukonferenssiin Tampereelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s