comment 0

MUISTUTUS: Surukonferenssin abstraktinjättö päättyy 15.10.2014

Call for abstract

Surukonferenssi järjestetään seitsemännen kerran Tampereella 16.-17.4.2015, paikkana Tampereen yliopisto, Kalevantie 4.Tampereella.

Konferenssin tavoitteena on tuoda esille suomalaista kuolemaan liittyvää tutkimustietoa, lisätä tietoutta kuoleman jälkeisestä surusta ja surevan tukemisesta.

Voit esitellä aihepiiriin liittyvää tutkimustasi tai kehittämistyötäsi/hankettasi Surukonferenssin tieteellisessä sessiossa suullisena esityksenä tai posterina.

Täytä Surukonferenssin sivuilla oleva tiivistelmälomake ohjeiden mukaisesti ja tallenna se esityksesi nimellä (tai sen alulla). Ohjeet tiivistelmänjättöön ovat Surukonferenssin sivuilla: http://www.surut.fi

Lähetä tiivistelmä viimeistään 15.10.2014 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: surut(at)surut.fi

Tieto tiivistelmien hyväksymisestä lähetetään 30.11.2014 mennessä. Tiivistelmistä koottava abstraktikirja jaetaan konferenssin osallistujille.

Tieteelliseen sessioon valitut luennoitsijat maksavat surukonferenssiin osallistumisestaan.

Vuoden 2015 Surukonferenssin järjestävät yhteistyössä Tampereen yliopiston terveystieteiden yksikkö, KÄPY-Lapsikuolemaperheet ry, Suomen nuoret lesket ry ja HUOMA-Henkirikoksen uhrien läheiset ry, Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seura ry ja Suomen Mielenterveysseura.

Lisätietoa http://www.surut.fi tai Anna Liisa Aho,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s