comment 0

Abstraktinjättö Surukonferenssiin auennut

Surukonferenssi järjestetään kahdeksannen kerran Tampereella 21-22.4.2016.

Konferenssin tavoitteena on lisätä tietoutta kuoleman jälkeisestä surusta ja surevan tukemisesta sekä tuoda esille suomalaista kuolemaan liittyvää tutkimustietoa ja erilaisia hankkeita.

Voit esitellä aihepiiriin liittyvää tutkimustasi tai kehittämistyötäsi/hankettasi Surukonferenssin tieteellisessä sessiossa suullisena esityksenä tai posterina.

Täytä Surukonferenssin sivuilla oleva tiivistelmälomake ohjeiden mukaisesti ja tallenna se esityksesi nimellä (tai sen alulla). Lähetä tiivistelmä viimeistään 15.10.2015 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: surut(at)surut.fi

Tieto tiivistelmien hyväksymisestä lähetetään 30.11.2015 mennessä. Tiivistelmistä koottava abstraktikirja jaetaan konferenssin osallistujille.

Tieteelliseen sessioon valitut luennoitsijat maksavat surukonferenssiin osallistumisestaan. Ohjeet tiivistelmänjättöön ovat Surukonferenssin sivuilla: http://www.surut.fi

Vuoden 2016 Surukonferenssin järjestävät yhteistyössä Tampereen yliopiston terveystieteiden yksikkö, KÄPY-Lapsikuolemaperheet ry, Suomen nuoret lesket ry ja HUOMA-Henkirikoksen uhrien läheiset ry, Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seura ry ja Suomen Mielenterveysseura. Yhteistyökumppaneina ovat Surunauha ja Kirkkohallitus.

Lisätietoa http://www.surut.fi tai Ilona Pajari, ilona.pajari@jyu.fi

Viestiä saa vapaasti jatkaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s