comment 0

Seura täyttää vuosia

Facebookin avulla on nykyään hauska muistella menneitä vuosia. Tänä aamuna sivusto halusi muistuttaa tärkeästä vuosipäivästä: Suomalaisen Kuolemantutkimuksen Seura Ry. täyttää tänään viisi vuotta!

Seuran perustamisasiakirjat allekirjoitettiin Helsingin keskustassa sijaitsevassa Vanhan ylioppilastalon kahvilassa. Hallituksessa on edelleen paljon alkuperäisiä perustajia aktiivijäseninä ja olemme laajentuneet vuosien saatossa hienosti. Thanatos verkkolehtemme on vakiinnuttanut asemansa niin kotimaisena kuin kansainvälisenä tiedejulkaisuna. (Muista myös avoinna oleva Idealized Deaths julkaisukutsu!)

Tänä vuonna seura on mukana ensi kuussa järjestettävässä perinteikkäässä Surukonferenssissa. Seuralla on myös työn alla ensimmäinen artikkelikokoelma liittyen suomalaisen kuoleman historiaan ja se julkaistaan noin 2017-2018. Tulevan syksyn loka-marraskuussa on tarkoitus juhlistaa seuran ikää päivän mittaisella juhlaseminaarilla, josta tiedotamme tarkemmin hiukan lähempänä.

Seuran vuosikokous järjestetään 25.5.2016 kello 18.00 Helsingissä (paikka tiedotetaan myöhemmin) ja kokouksessa valitaan uusi hallitus vuodelle 2016-2017. Kokoukseen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita, erityisesti mikäli olet innostunut tulemaan seuran toimintaan aktiivisemmin mukaan.

Myös Thanatokseen etsimme koko ajan aktiivisesti uusia toimittajia, joten ota yhteyttä mikäli toimitustyö kiinnostaa! Facebook-sivuillamme jaamme ajankohtaisimmat artikkelit, konferessi- ja julkaisuvinkit ja ne kannattaa ehdottomasti seurata sieltä.

Pitemmittä puheitta oikein hyvää syntymäpäivää viisivuotiaalle seurallemme!

Anna Haverinen
Puheenjohtaja

IMG_4222

Perustamiskirjan allekirjoituksia vuonna 2011

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s