comment 0

Seuran edustajia Ylen Tiedeykkösessä

Nyt kaikki kuolemasta kiinnostuneet radion ääreen. Tänään perjantaina alkaa Ylen Radio 1:ssä kuusiosainen sarja, Kuoleman kulmilla, joka käsittelee kuolemaa eri tieteenalojen näkökulmista. Käsittelyssä ovat muun muassa kuoleman kulttuurihistoria, hyvän kuoleman määritelmät ja digitaalinen kuolema. Ensimmäisessä osassa oikeuslääkäri Ursula Vala kertoo kuoleman määritelmistä sekä siitä, mitä ruumiille tapahtuu kuolemisprosessin aikana ja sen jälkeen. Sarjan on toimittanut Milla Kontkanen, ja se kuullaan kolmen viikon ajan osana Ylen Radio 1:n Tiedeykkönen-ohjelmaa (perjantaisin ja tiistaisin kello 12.15-13.00). Osat löytyvät esitysten jälkeen myös Ylen Areenasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s