comment 0

Hautausalan näyttely ja ”Kuolema ja työ”-seminaari Helsingissä 18.11.2014

Näyttely

Hautaustoimistossa asioidaan silloin kun on pakko. Alamme on sellainen, että kukaan asiakkaistamme ei toivoisi joutuvansa käyttämään palveluitamme. Hautaustoimistot ovat kuitenkin palvelemassa omaisia sillä hetkellä, kun omat voimat ja kokemukset asioiden hoitamiseksi eivät riitä.

Koska suurin osa asiakkaistamme tarvitsee palvelua asioidessaan ensimmäistä kertaa hautaustoimistossa ei myöskään alamme tuotteista ole heillä ennakkoon tietoa eikä kokemuksia. Ihmisillä on paljon kysymyksiä liittyen kuoleman jälkeen hoidettaviin asioihin, palveluihin sekä tuotteisiin kohdistuen. Myös oman kuoleman varalta ja siihen liittyvien järjestelyjen ennakkosuunnitteluun liittyy paljon kysymyksiä ja tiedonhalua.

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry järjestää ensimmäisen avoimen hautausalan näyttelyn 18.11.2014 klo 10–17 Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tapahtuma on myös Facebookissa.

Näyttelyssä on esillä hautausalan tuotteita, arkkuja sekä uurnia ja myös hautakiviä. Osastollamme annetaan tietoa ja neuvontaa hautausjärjestelyihin liittyen. Tilaisuudessa on myös saatavana hautausjärjestelyni -vihkosta maksutta. Hautausjärjestelyni -vihkonen on tarkoitettu niille, jotka haluavat ennakkoon suunnitella tai kertoa oman kuolemansa jälkeen toivomuksia hautausjärjestelyihinsä liittyen. Liittomme on myös tehnyt ErikoisTiimalasi -lehden joka on laaja tietopaketti omaisille kuoleman jälkeen hoidettavista asioista. Lehti on saatavana näyttelystämme.

Haluamme nyt järjestettävällä näyttelyllä tarjota mahdollisuuden tutustua alamme tuotteisiin ja palveluihin jo ennen kuin niille on tarvetta. Tietoisuus ja ennakkoinformaatio siitä, että myös alallamme on runsaasti tuotevalikoimaa ja erittäin laaja ammattitaitoinen palveluverkosto toivottavasti helpottaa asiakkaita ja omaisia valinnoissaan silloin kun he tarvitsevat alamme
palveluita.

Seminaari

18.marraskuuta 2014 Sokos Hotel Presidentissä järjestetään myös III Kuolema ja työ -seminaari. Seminaari on tarkoitettu niille, jotka toimivat työssään jollain osa-alueella kuolevien ja omaisten tai siihen läheisesti muuten liittyvissä toimissa. Toivotamme tervetulleeksi seurakuntien, sosiaali- ja terveydenhuollon, poliisin ja hautaustoimistoyrittäjät ja -työntekijät sekä muut asiasta kiinnostuneet. Katso tästä ohjelma ja lehdistötiedote. Seminaariin mahtuu vielä muutama henkilö, joten ole ripeä! Ilmoittaudu pikimmiten: kyllikki.forsius@hautaus.fi.

Lisätietoja:
Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry
puheenjohtaja Kyllikki Forsius
kyllikki.forsius@hautaus.fi
0500-540 775

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s